CXWORX

Toe aan een snelle en efficiënte workout, die je mentaal en fysiek uitdaagt? CXWORX is alles wat je nodig hebt om je core een uitdagende workout te geven. Tijdens een 30-minuten durende training, wordt het beste van een groepsles en een Personal Training sessie gecombineerd.

CXWORX zorgt voor een training van de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden en vormt een ultimate challenge voor je onderste en bovenste buikspieren en bilspieren.

TRAININGSEFFECTEN:

  • Verstevigen en strakker maken van je kernspieren (buik, billen en rug).
  • Verbeteren van functionele kracht ter bevordering van je balans en mobiliteit.
  • Preventieve werking tegen blessures.
  • Positief effect op je lichamelijke gezondheid door het trainen van je core.

 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Training club Myvictory in Enschede is dé plek voor groepstrainingen. Bij Myvictory ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek.

Contact

Myvictory
J.J. van Deinselaan 28 (2e verdieping)
7541 BR Enschede

053- 4787860
Ga nu voor jouw Dreambody bij Myvictory

Ga nu voor jouw Dreambody bij Myvictory

Geplaatst op: 2018-11-01

Nieuw bij Myvictory, de 6 - weken Dreambody Challenge. Ga in 40 dagen voor jouw dreambody! Klik op de banner voor meer informatie >>   

Lees meer Meer nieuws
Openingstijden Feestdagen

Openingstijden Feestdagen

Geplaatst op: 2018-05-01

Myvictory Christmas Special!

Lees meer Meer nieuws
  • “14 kilo kwijt, maar ook zelfvertrouwen en vriendschappen rijker en ik heb een nieuwe passie.”

    Caroline Neves
  • “Ik zoek graag mijn grenzen op bij Bodypump en Grit, maar gelukkig vind ik ook de nodige ontspanning bij de yogalessen.”

    Maria Grob
Caroline Neves Maria Grob

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.