Groepstrainingen

Ervaar de intensiteit van een groepstraining met de begeleiding van een personal trainer en merk het verschil. Met een trainer wordt een doelstelling tastbaar en dit in groepsverband zorgt ervoor dat elke training voor een energiek, motiverend en voldaan gevoel zorgt. Met een divers aanbod aan trainingen wordt elke gewenst resultaat haalbaar. De trainingen worden constant vernieuwd zodat je gemotiveerd blijft.

Tijdens de groepstrainingen word je begeleid door de beste trainers, die jou persoonlijke aandacht geven. Daarnaast krijg je de energie en motivatie van een groepstraining.

Kijk onderaan deze pagina voor onze groepstrainingen. Klik hier voor het trainingsrooster.

 

Stel niet uit, start met de Proefweek

Training club Myvictory in Enschede is dé plek voor groepstrainingen. Bij Myvictory ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefweek.

Contact

Myvictory
J.J. van Deinselaan 28 (2e verdieping)
7541 BR Enschede

053- 4787860
Ga nu voor jouw Dreambody bij Myvictory

Ga nu voor jouw Dreambody bij Myvictory

Geplaatst op: 2018-11-01

Nieuw bij Myvictory, de 6 - weken Dreambody Challenge. Ga in 40 dagen voor jouw dreambody! Klik op de banner voor meer informatie >>   

Lees meer Meer nieuws
Openingstijden Feestdagen

Openingstijden Feestdagen

Geplaatst op: 2018-05-01

Myvictory Christmas Special!

Lees meer Meer nieuws
  • “14 kilo kwijt, maar ook zelfvertrouwen en vriendschappen rijker en ik heb een nieuwe passie.”

    Caroline Neves
  • De fanatieke Myvictory trainers motiveren mij iedere training weer!

    Marcel Martens
Marcel Martens

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.